“TÜRKİYE’DE İŞ DÜNYASI” yayın hayatına başladı

İhlas Medya Grubu’nun yeni markası ve Dünya ve Türkiye ekonomisinin gündemini aktarırken sürdürülebilirliği ön planda tutacak olan “TÜRKİYE’DE İŞ DÜNYASI” yayın hayatına başladı.

İhlas Medya Grubu, “TÜRKİYE’DE İŞ DÜNYASI” adını verdiği dergiyi okuyucuları ile buluşturdu. Dergi, Türkiye ve dünya ekonomisine ilişkin en güncel gelişmeleri okuyucusuna sunacak. 1 Kasım 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayan derginin tanıtımı, İhlas Holding ve İhlas Medya Grubu yöneticilerinin yanı sıra, iş dünyasının önemli isimlerini buluşturdu.

Tanıtım toplantısına İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Medya Grubu Başkanı Aslıhan Ören, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İhlas Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç ve TGRT Haber Genel Yayın Müdürü Ercan Seki ile iş dünyasının önde gelen isimleri iştirak etti.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, Türkiye’de İş Dünyası dergisinin tanıtım toplantısında yer alan isimlerden oldu.

Her Sayısı Gündem Belirleyecek
İlk sayısında Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nı kapak yapan, Eczacıbaşı’nın ilkeleri ve ekonomiye bakışına dair mesajlarını duyuran dergi, bundan sonra da dünya ekonomisindeki gündeme göre yayınlarına yön verecek. Dergi, ekonomi dünyasının yakından tanıdığı uzmanların, gündem belirleyecek makalelerini de içerecek. Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, yaptığı konuşmada “Bu önemli yayının ilk sayısının kapağında olmaktan onur duyuyorum. Yayıncılık ve ekonomi dünyasına çok farklı bir soluk getireceğine inanıyorum” dedi.

Yaşanabilir Dünya Hedefiyle Yola Çıkıldı
Türkiye’de İş Dünyası dergisinin genel yayın yönetmeni Celal Toprak, yayınlarında sürdürülebilir hayat ve ekonomiyi savunacaklarını vurguladı ve sürdürülebilir ekonomi, sürdürülebilir üretim ve daha yaşanabilir dünya hedeflediklerini belirtti.

Dijital Ortamda da Yer Alacak
Basılı tarafının yanı sıra dijital olarak da varlığını sürdürecek olan dergi; web sitesi, YouTube, Linkedin, Facebook ve Instagram hesaplarıyla da dijital çağın hem takipçisi hem de takip edileni olmayı hedefliyor. Ayrıca QR kodu okutulmak suretiyle her platformda okunabilme özelliğini sürdürecek.

Web: www.turkiyedeisdunyasi.com

Twitter: Turkiyedeisdunyasi

Facebook: Turkiyedeisdunyasi

Instagram: turkiyedeisdunyasi